Pengertian Antara FUCK, JANCOK, dan JANCUK


Pengertian Antara FUCK, JANCOK, dan JANCUK
“kesalapahaman yang terdoktrin”

kata jancuk


Sadurunge moco bukaen disek motomu ojo mek nggawe perasaan!


dadine Ayo mulai saiki monggo belajar ilmiah, ojo mek iso ndoktrin lek JANCUK/JANCOK iku elek thok!


Opo iku JANCUK ?


Pasti akeh seng jawab iki :


Jancuk iku kotor


Jancuk iku misuh


Jancuk iku gak nggenah, elek, kemproh, najis, taek, telek, sakkarepmu….

 


Terus opo iku FUCK ?


Pasti jawabane yo gak adoh teko seng nang ndukur!


Saiki sopo seng ngerti asal-muasale JANCUK karo FUCK muncul ?


95% pasti gak weruh, mek dikandani wong tuwek lek yo wes elek ngunu ae…


5% weruh sakwise googling, apene takok wong tuwek malah dituturi…

mboh sopo seng mulai ngomong jancuk, sampe saiki durung ono seng iso njelasno. Ono seng ngomong iku basa arab, basa belanda, basa cino, tapi seng paling cidek iku jancuk dipadakno artine karo ngencuk (bersetubuh) TAPI…TAPI… ojo komentar sek! kata jancuk iki tambah taon tambah mrene kenek perluasan makna kata. Kata jancuk saiki iso mlebu nang macem-macem ekspresi. Lek jare sudjiwotedjo spektrum jancuk iku luas, ojo diarti’no mek kata kotor.


Contoh :


– Jancuk, dompetku ilang cuk!


– Jancuk, aku ketrimo nang snmptn rek!


– Hei jancuk, yo’opo kabarmu cuk?


– Jancuk, pacarku selingkuh!


– Jancuk… jancuk… jancuk….


pas seneng ngomong jancuk, pas susah ngomong jancuk, pas lapo ae yo jancuk !


Seng bener iku JANCOK opo JANCUK seh ?

Ono seng ngeyel JANCOK ae luwih lego timbang JANCUK, tapi iku mek perasaan ae la’an gak ilmiah. Lek ndelok teko kata dasare seng dipadakno karo kata ngencuk, dadi seng bener yo JANCUK, TAPI berhubung logate wong jowo opo maneh logat wong suroboyo iku nyebut huruf U iso dadi O, yo ojo salahno lek berubah dadi JANCOK, iku mek kenek pelafalan dan logat ae kok, pengen nulis JANCUK monggo, nulis JANCOK yo monggo… gak usah eker-ekeran


Trus saiki opo bedane karo FUCK ?

saiki aku takon opo artine FUCK? ngencuk? padahal asline fuck iku gak ono hubungane karo artine ngencuk. fuck iku biyen teko singkatan Fornication Under Consent of The King (Hubungan intim telah mendapatkan ijin dari raja).


bingung kok singkatane ngunu ?

ngene critane, pas jaman biyen nang inggris iku kabeh aturan diatur raja, sampe nang urusan nggawe anak/ngencuk! nah gawe seng pengen ngencuk opo nggawe anak iku kudu ijin nang raja, seng oleh ijin bakal oleh tanda tulisan FUCK seng dideleh nang ngarepe lawang omahe wong seng apene ngencuk iku!


saiki…

kedadeane FUCK karo jancuk iki podo ae asline, FUCK akhire ngalami perluasan kata seng asale singkatan teko raja inggris, akhire artine iso dadi ngencuk, tapi pas jaman saiki kata fuck iki ngalami perluasan kata maneh, lek gawe wong inggris iku kata seng melok’i “expresi” pisan podo koyo’ jancuk.


tapi lek ngomong jancuk karo fuck iku duso lho !


sopo seng ngomong duso ?


pasti dudu teko awakmu dewe toh ?


pasti dudu teko pikiranmu dewe toh ?


LEK JAREKU lho yo, Jancuk iku gak duso !


Engkok awakmu iso mlebu neroko lho lek misuh jancuk ae saben dino!

Iki pisan, seng ngomong koyo’ ngene berarti ngalah-ngalahi seng kuoso ae, surgo neroko dudu menungso seng nentukno, gak mesti yoan wong seng gak misuh iku pasti mlebu surgo.


saiki opo seng nggarai jancuk iku dadi duso ?


opo gara-gara seng dipada’no karo ngencuk ?


LEK JAREKU jancuk gk ono hubungane karo agama, tapi jancuk iku mek masalah ETIKA karo mindset pikiranmu !

Saiki aku tau weruh ono celukan gawe dulur wedok nang daerah njobo suroboyo iku nggawe celukan CUK, trus opo yo iso langsung dianggep duso? Ojo berpikiran sempit tah rek! Mek gara-gara di doktrin wong tuwek-tuwek lek jancuk iku rusuhan, lek jancuk iku kotor langsung manut ae gak digoleki kenek opo kok iso koyo’ ngunu ?


Catetan penting iki CUK !

Seng jelas awakmu kudu ngerti panggon pas ngomong jancuk, ono sopo nang kono, koncomu opo wong tuwomu. soale gak kabeh wong iso nrimo lek ono wong seng lambene misah-misuh ae. opo maneh lek dudu arek suroboyo.

awakmu ngomong jancuk karo sopo? pas ono sopo? lek nang wong seng luweh tuwek seng gak ngerteni paling-paling mek ditapuk lambemu, nah lek misuhi wong seng ngerti paling yo dibales pisuhan yoan! tapi cobaen nang arek seng sa’pantaran awakmu, opo maneh koncomu dewe, paling yo dijarno ae, paling malah pisuh-pisuhan. malah ngguya-ngguyu bareng. Saiki cobaen pisan pisuhono wong teko luar pulau opo luar negri paling yo de’e tolah-toleh gak weruh artine.


aku njelasno arti jancuk kabeh koyo’ ngene dudu nggarai awakmu kudu misuh-misuh saben dino, saben jam, aku mek pengen ngutarakno pendapat


pas posoan = stop misuh ?

sepurane aku dudu wong seng MUNAFIK pisan, gara-gara poso terus aku mandek misuh, trus pas wes mari posoan misuh maneh! iku berarti aku munafik !

njogo omongan iku pancen kudu dilakokno kapan ae gak mek posoan, tapi gak usah dadi wong seng munafik.

Seng diarani wong munafik iku termasuk seng rai pabrikan pasar turi tapi pas misuh ngomong Fuck dudu jancuk! Ce’ luwih keren opo sangar ngunu tah? -_-


Tambahan ae iki !

Aku sampe saiki kudu ngguyu ae lek ono seng risih nulis opo nyebut DOLLY. Ono seng nulis DOLLY ae kudu ono tanda bintang koyo’ ngene, d*lly ; do**y. Lek fuck dadi f*ck sek iso dingerteni, lha seng dolly iku lalapo seh risih ngunu? Padahal dolly iku ngunu asal-muasale teko jeneng pendirine, yoiku Tante DOLLY van der mart. Trus opo iyo lek nyebut Dolly iku duso? Tabu? Hash, gak usah pikiran sempit rek!

Mugo-mugo opo seng ta’tulis iki iso diwoco karo kabeh wong. Aku nulis dowo-dowo koyo’ ngene asline yo mek pengen ngelurusno ae ce’ gak salah paham, ce’ gak eker-ekeran, iki ngunu jareku, gak peduli cangkeme wong liyo. soale aku sadar pas nulis iki pasti ono ae wong seng PRO karo KONTRA tapi iku pancen pendapat wong beda-beda, tapi lek gak trimo yo iku urusanmu karo keluargamu !


asline lho rek sumber informasi seng ta’tulis iki ngunu ono kuabeh nang internet, mek koen ae seng gak gelem nggoleki karo lebih sreg facebookan ae timbang golek ilmu nang internet… #kalem


sepurane cuk lek bosoku campur-campur, soale aku mek pengen tulisanku gampang di ngerteni karo uwong kabeh !

 
 
kata jancuk2
 
 
Sumber : JANCOK KATA KATA KOTA KITA
 
 

Daftar Artikel

One thought on “Pengertian Antara FUCK, JANCOK, dan JANCUK

  1. Hello there Google works great for me however your website is starting steadily which actually took about a few minutes to actually load up, I don’t know whether or not it’s my very own issue or your web site issue.

    However , thanks for creating wonderful blog post.
    I assume it really has become useful to lots of individuals who came on this
    page. I am hoping I will be able to get further awesome content and I also should
    flatter your site simply by saying you have done remarkable job.
    I have got your site saved to my bookmarks to see blog you
    publish.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s